WP The Dinnershow 2022 - 2023

WP Wintervariété - The Dinnershow: een uniek concept in België. Een 3-gangendiner terwijl u geniet van een prachtige show. WP Hotels & Events geeft het beste van zichzelf. Totaalbeleving in de volste zin van het woord. Deze unieke avond laat u heerlijk tafelen met vrienden, familie of collega's en tegelijk genieten van een onovertroffen spektakel. Dit is Het Witte Paard op zijn allerbest!

Wij presenteren tijdens elke dinnershow zangtalenten en entertainers van de bovenste plank. Internationale artiesten nemen u ook mee naar een ongeziene wereld en doen iedereen verbazen met hun persoonlijke, maar ongeziene acts. Alle zangmomenten worden opgefleurd met een team van beeldschone danseressen in steeds weer verbluffende outfits die speciaal voor deze gelegenheid zijn ontworpen en gemaakt. Danseressen die de sterren van de hemel dansen en heus wel meer dan de traditionele pluimenparades beheersen.

Het geheel wordt live begeleid door live muziek, een LED-Wall van maar liefst 60m² en een fantastische geluidsinstallatie.

WP Wintervariété wordt een heerlijke avond, waar het zalig vertoeven is tussen droom en daad, tussen fantasie en werkelijkheid en waar het vooral genieten wordt van zoveel ‘lekkers’, zowel letterlijk als figuurlijk.

Boek tickets
 • WP Wintervariété - The Dinnershows

 • Elke donderdag en zaterdag tussen 6 oktober 2022 en 17 juni 2023
 • Middagshow 12:00
  Avondshow 19:00
 • Vanaf €89

Boek nu

 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.