Showtime Aan Zee

In augustus 2021 gaat Het Witte Paard vol voor ambiance! De stilte wordt doorbroken, hier zijn we weer: showtime!

Can't wait to see you aan zee! Showtime!

Het wordt er weer eentje om duimen en vingers bij af te likken. Het Witte Paard kan niet wachten om jullie terug te mogen entertainen. We presenteren in augustus en september een cocktail van variété, revue en internationale présence. Een show voor jong en oud waar alle facetten van Het Witte Paard aanwezig zijn. Op vrijdag en zaterdag staat de show ’s avonds gepland, om 20.30u. Op zondag zal dat ’s middags zijn, om 14.30u. Ook een showdiner voor de show is terug mogelijk. Want zeg nu zelf, heerlijk tafelen voor een show: dat is toch mooi meegenomen.

Vlaanderens grootste diva Jacky Lafon kan al niet meer wachten om haar publiek te amuseren. Zij staat werkelijk te springen en zou er liever morgen al terug aan beginnen.
De cast wordt aangevuld met Patrick Onzia, die al menige zalen deed meezingen uit volle borst. Wat zal dat nu geven na zo’n lange periode zonder evenementen? Kom dat zien!
Vervolgens hebben we op de affiche voor 2021 de enige echte Sandrine Van Handenhoven! Terug van weggeweest, maar met zóveel goesting in deze show. Sandrine wordt niet voor niets de ‘Queen B van Vlaanderen’ genoemd. Kippenvelmomenten? Komt eraan!
De show wordt vervolledigd door live muziek van Patrick Desmedt, begeleidt door Hervé Parent, een 4-koppig showballet van de D-Dance Productions onder een choreografie van Evelyne Delameillieure en 4 onovertroffen internationale acts.

Klanten die reeds tickets geboekt hadden voor uitgestelde show, kunnen hun kaartje omboeken naar deze show, met de rest van de ticketprijs als een tegoed die ze later nog kunnen spenderen voor een show naar keuze. De plaatsen zijn beperkter, en coronaproof. We volgen dagelijks de maatregelen op en kunnen vlot spelen met ons zaalplan. Zo gaan we vlot de zomer tegemoet!

Voor omboekingen of verdere info: tickets@witte-paard.beof 050 41 11 00.

Boek tickets
 • Showtime Aan Zee
 • 6 augustus t.e.m. 19 september 2021
 • VR & ZA 20:30 (DEUREN 19:30)
  ZONDAG 14:30 (DEUREN 13:30)
 • Vanaf €25 p.p.

Boek nu

Beleef nu zelf het spektakel!

Het Witte Paard → Nederlands
 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.