Preuteleute "nog ene kè"

Ook Alain vroeg Alain een paar weken geleden tussen trappist 6 en 7: “Preuteleute ligt al een eind stil, ik zou nog ène keer willen optreden. Zou jij dat ook niet willen?”

Alain zei: “Moe je nog een pint hebben?”

Ook Alain zei: “Jaak.”

En ze zwegen derover. Maar dat bleef maar spelen in hun hoofd… Nog ène ki… Wat zou ik nog ène ki willen doen in mijn leven? Mocht ik kunnen kiezen?

Ik, persoonlijk, zou nog ène ki willen benjispringen in me bloten terwijl dat ik mij aftrek en probeer me kwak op te vangen als ik terug kaats… ’t is maar een gedacht. Ik vroeg het aan Ook Alain…

Hij zei: “Ik zou nog ène ki willen optreden in het Kursaal, nog éne ki in Breininge, nog éne ki in de Versluysdôme en nog ene kè in Blanknberge en achteraf in me bloten in de zèè gaan zwemmen met een komkommer in me gat…”

Een bucketlist (letterlijk: emmerlijst) is een lijst met dingen die iemand nog gedaan wil hebben voordat hij sterft. Terminaal zieke mensen stellen soms nog een bucketlist op. Ook mensen die gezond zijn en variatie in hun leven willen hebben, om bijvoorbeeld uit de dagelijkse sleur te raken, stellen een bucketlist op. (Wikidickipedia)

De keuze was rap gemaakt. Preuteleute speelt bijgevolg “nog ène kè”!

Een theatershow over bucketlists en andere zaken die je met een emmer doet. Over laatste en eerste keren, over en uit.

Boek tickets
 • Preuteleute "nog ene kè"
 • 10 januari 2020
 • Vanaf €20 p.p.

Boek nu

Beleef nu zelf het spektakel!

Het Witte Paard → Nederlands
 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.