Live is Life

STATUS Alle ticketkopers worden momenteel telefonisch of per mail gecontacteerd. – Nieuwe data liggen vast.

De voorstellingen van Live Is Life worden noodgedwongen uitgesteld naar 2021. Er zijn 6 nieuwe data vooropgesteld in de zomer van 2021:

Maandag 2 augustus – Donderdag 5 augustus

Maandag 9 augustus – Donderdag 12 augustus

Maandag 16 augustus – Donderdag 19 augustus

Wij nemen zelf contact op met alle ticketkopers om een nieuwe datum te bespreken.

Indien deze nieuwe data voor u geen optie zijn, kan een omboeking gevraagd worden naar andere voorstellingen die u hier kan terugvinden.
Een andere mogelijkheid is een tegoedbon. Deze kan u aanvragen via tickets@witte-paard.be.

Wij bedanken iedereen voor het geduld en de flexibiliteit.


Live is Life

Wereldberoemde klassiekers als ‘This is my Life’ van Shirley Bassey en ‘For Once in my Life’ van Stevie Wonder passeren de revue. Maar ook steviger werk als ‘Lust for Life’ van Iggy Pop en – jawel…- zelfs ‘It’s My Life’ van Bon Jovi komen in de nieuwste Paasshow van Het Witte Paard in Blankenberge aan bod. En wat te denken van ‘Life is Life’ van Opus. Als dat geen heerlijk interactief meezingmoment is.

Het leven zoals het geleefd moet worden. Met volle teugen dus.

Mee-neuriers, mee-zingers en mee-brullers… een adembenemende show-avond om nooit meer te vergeten en eentje waardoor je achteraf – met nieuwe energie - weer vrolijk leuk verder kan gaan met dat leven.

Met de zeskoppige life-band worden de mooste bladzijden uit de recente muziekgeschiedenis letterlijk en figuurlijk nieuw leven ingeblazen.

Het vaste Witte Paard-team, olv Ben Van de Keybus, dat al een paar keer eerder borg stond voor weergaloze avonden vol leute, vermaak en muzikaal genot, staat ook deze keer weer paraat.

Regisseur Jos Dom en muzikaal leider Patrick Desmedt zorgen er, samen met kostuumontwerpster Elvira Van Bavikhove en choreografe Camilla Keutel voor dat u een avond beleeft waar nog lang over nagepraat kan worden.

Het top-Vegasshowballet danst de avond samen met u weg op een bijzonder stijlvolle en geinspireerde manier.

Op de reusachtige videowall schildert Benjamin De Maere indrukwekkende en op maat gemaakte achtergronddecors die het geheel naar een nog hoger niveau tillen. Benjamin tekent ook voor het indrukwekkende lichtpontwerp waar ze in het buitenland alleen maar jaloers op kunnen zijn.

En dan zijn er nog onze zangers natuurlijk. Een werkelijke topcast. Uit binnen- en buitenland. Klinkende namen als Maarten Cox, Steve Ryckier, The Satyn Sisters, Dimitri Verhoeven, Clayton Peroti zingen u recht de zevende hemel in…

En – niet te vergeten – traditiegetrouw werken we in de grootste revuetempel van Vlaanderen ook steevast met internationaal gerenommeerde acts. Ze hebben al bijna overal gestaan. Las Vegas, Mallorca, Dubai, New York, Canada, Rusland. Ze kaapten prijzen weg bij Brittain got Talent, America got Talent, Russia got Talent… En nu dus in Blankenberge. Voor Vlaanderen ongezien en adembenemend.

Een bijna drie urend totaalspektakel om meer dan alleen maar ‘u’ tegen te zeggen. Om duimen en vingers af te likken!

Boek tickets
 • Live is Life
 • 2 - 19 augustus 2021
 • Deuren 19u30
  Show 20u30
 • Vanaf vanaf € 39

Boek nu

Beleef nu zelf het spektakel!

Het Witte Paard → Nederlands
 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.