Let's Go Crazy

In 2020 gaat Het Witte Paard voor meer, maar vooral straffer, en zotter. Let’s go crazy, Let’s Go Bananas! Op deze editie kon dan natuurlijk special guest Lou Deprijck van Lou & The Hollywood Bananas niet ontbreken. Hits als ‘Ca Plane Pour Moi’ en ‘Kingston, Kingston’ zullen u welbekend in de oren klinken.

Let's Go Crazy, Let's Go Bananas!

Naast onze special guest stelden we een topcast samen uit binnen- en buitenland. Dit jaar zorgen maar liefst 4 verbazingwekkende circusacts voor openvallende monden. Deze topartiesten maakten reeds furore in binnen- en buitenland. Topentertainer Patrick Onzia en vaste waarde Dimitri Verhoeven staan net zoals vorig jaar terug klaar om u de avond van uw leven te bezorgen. De immer sympathieke Satyn Sisters zullen u zeker en vast weer van uw stoel krijgen en konden na een meer dan succesvolle doortocht in 2019 zeke rniet ontbreken. De Vlaamse cast wordt aangevuld met rising star Maarten Cox, die al menig vrouwenharten sneller deed slaan.

Ook bij onze Noorderburen loopt heel wat talent rond. Zo wisten we dit jaar Fenna Ramos en Clayton Peroti te strikken, die hun debuut in Het Witte Paard reeds maakten tijdens Soulbaby in april 2019. Één ding is zeker: dit is een cast om U tegen te zeggen.

De regie is voor het vierde jaar op rij in handen van Jos Dom. Hij staat gekend voor theater met dat tikkeltje meer. Deze geweldige liveshow wordt zoals steeds bijgestaan door het schitterende 6-koppige live orkest onder leiding van Patrick Desmedt en de ondertussen welbekende Vegas Showgirls onder leiding van Camilla Bevans. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Tot slot is er de gekende formule: oogverblindende kostuums, adembenemende audiovisuele effecten en goede dosis glitter & glamour. Want daar willen we voor staan: topentertainment tot in de puntjes.

Boek tickets

Boek nu

Onze talenten

Artiesten

Creatives

Beleef nu zelf het spektakel!

Het Witte Paard → Nederlands

Sfeer

 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.