Jubilee aan Zee

STATUS Alle ticketkopers werden telefonisch of per mail gecontacteerd. – Nieuwe data liggen vast.

De volledige productie Jubilee Aan Zee werd noodgedwongen uitgesteld naar dezelfde periode in 2022. Indien je reeds tickets hebt gekocht en ontvangen, blijven deze geldig voor de nieuwe voorstellingen op dezelfde plaats en dezelfde categorie.

De definitieve speelkalender voor Jubilee Aan Zee kan u hier bekijken:

Ontdek hier de nieuwe speelkalender voor Jubilee Aan Zee.

Variété zoals nooit tevoren!

Als u aanwezig kan zijn op de nieuwe datum, hoef je niets te ondernemen. Wij doen het werk voor u. U ontvangt dan binnenkort de nieuwe tickets, binnen dezelfde categorie en op dezelfde plaatsen. Houd de komende dagen dus zeker uw mailbox in de gaten, alsook de ongewenste e-mail en junkfolder/spamfolder.

Als u niet aanwezig kan zijn op de nieuwe datum, zijn er verschillende opties. U kan uw tickets verplaatsen naar een andere datum in de nieuwe speelperiode, u kan een omboeking aanvragen naar een andere productie van onze organisatie of u kan een tegoedbon ontvangen voor uw betaald bedrag. U dien dit dan zelf aan te vragen, via slechts één adres: tickets@witte-paard.be.

Meer info over het uitstel van verschillende voorstellingen.

Bekijk op deze pagina al onze geplande voorstellingen.

Wij danken u voor uw begrip en geduld. Ons team staat steeds klaar om al jullie vragen te beantwoorden via tickets@witte-paard.be.

JUBILEE AAN ZEE

55 jaar Jacky Lafon op de planken, dat kan u niet missen! Speciaal voor deze editie lanceert Jacky Lafon in samenwerking met Het Witte Paard ‘Jubilee Aan Zee’, een variétéshow zoals ze hoort te zijn: ambiance met enkele topnummers, aan elkaar gebreid met de nodige dosis humor en afgewerkt met een grote portie glitter & glamour.

Jacky Lafon stelde een topcast samen voor opnieuw een spetterende reeks zomershows in Het Witte Paard te Blankenberge. Net zoals in 2019 staat Frank Van Erum er mee op de planken. Nieuw dit jaar zijn Jan Wuytens – wat een ontdekking! – en David Vandyck, die wel al in Kusttheater 't Colisée toverde. Tot slot vervolledigt Wendy Van Wanten de affiche. Voor haar is Het Witte Paard geen onbekende, want daar stond zij in 2001 al op de planken!

De regie neemt Jacky naar goede gewoonte zelf in handen. Zij slaagt er al enkele jaren in om het publiek een show voor te schotelen om U tegen te zeggen. Proficiat, Jacky!

Het ballet en choreografie zijn in handen van Evelyne Delameilleure. Ben Van den Keybus tekent ook hier present voor de productie en is verantwoordelijk voor het concept.

Over de special act mogen we nog niets verklappen, maar deze editie wordt er steevast eentje om in te kaderen. Wij kijken er alvast naar uit! U toch ook?

Boek tickets
 • Jubilee aan Zee
 • Nieuwe data: 22 juli t.e.m. 18 september 2022
 • Diner 12u00
  Deuren 13u30
  Show 14u30
 • Vanaf € 31 p.p.

Boek nu

Onze talenten

Artiesten

Creatives

Sfeer

 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.