Frank Valentino Live

Begeleid door de zevenkoppige Rico Zoroh Band én koorzangeres brengt Frank Valentino een overzicht van bijna veertig jaar carrière. Zijn eigen Vlaamse hits uit TOTZ en Ment maar ook Frans Chanson en een reeks internationale ballads en croonersongs. Passie, romantiek en melancholie afgewisseld met een ferme brok ritme waarbij ook ‘The Dancing Girls’ niet ontbreken ! Gewoontegetrouw is een beetje humor bij Frank nooit ver weg en terwijl hij terugblikt naar zijn jaren met de BRT Big Band, doet hij zijn trompetsolo uit de “Witte Paard Show” van 1985 nog es over. Kortom een heerlijke avond uit in het gezellige kusttheater Colisée waar Frank overigens zijn recente musicclips heeft ingeblikt.

Boek tickets

Boek nu

Beleef nu zelf het spektakel!

Het Witte Paard → Nederlands

Sfeer

 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.