Entertainer en imitator Steve Ryckier houdt samen met de Rico Zoroh Band, de Elverettes en de Vegas Showgirls houdt de herinnering aan Elvis levend en brengt een wervelende tribute aan dé King of Rock 'n Roll met een liveband, backing vocals en showballet!

Elvis "Viva Las Vegas" 50 Years

We vieren dit jaar: '50 years Elvis in Las Vegas'. De hoogtepunten uit de 'Hilton Las Vegas shows' keren terug tot leven in 'Het Witte Paard' te Blankenberge op 21 september 2019.

Steve Ryckier kruipt in de huid van de 'King' en brengt samen met de 'Rico Zoroh Band' de 'Elverettes' en de 'Vegas showgirls' een grootse 'Elvis Las Vegas act'. Omdat het thema 'Las Vegas' is, brengen we een volledig nieuw ongezien spektakel. Tijdens de show krijgen we naast de fantastische muziek, nog eens 2 internationale special acts er boven op. Dat het een avond vol verrassingen wordt, hoeven we u waarschijnlijk niet meer te vertellen. Een decor bestaande uit een 4K LED wall maken deel uit van het concert. Bijgestaan door de 'Rico Zoroh Band' en de 4 backingzangeressen de 'Elverettes' brengt Steve Ryckier de vele 'ballads' en 'rock 'n roll' songs tot gestalte. Steve heeft jaren lange ervaring met zijn 'tribute shows' en houdt de 'Elvis' illusie in leven. Steve bracht ondertussen zijn 'tribute to the king', 'flashback Elvis', 'Elvis Extravaganza' op verschillende plaatsen. Zelfs tot in de VS. Hij werd in 2010 publieksprijswinnaar in Tupelo (geboorteplaats van Elvis). Hij trad o.a. op met band leden van Elvis. Hij speelde vorigjaar terug voor een uitverkochte zaal in 'Het Witte Paard'.

Op 29 april 2019 vertrekt Steve met zijn fans voor een 7 daagse reis naar de geboorteplaats van Elvis, Tupelo Mississippi en Memphis. Een super fanreis waar je nog kan voor inschrijven tot 15 februari 2019.

Boek tickets
 • Elvis "Viva Las Vegas" 50 Years
 • 21 september
 • Vanaf 39 p.p.
 • Menu binnenkort beschikbaar

Do something

worth remembering.

- Elvis Presley -

Boek nu

Show
Datum
Prijs
Elvis - 50 Years Las Vegas
za 21 september 2019
Vanaf € 39

Sfeer

 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.