Naar jaarlijkse traditie presenteren we in de zomer een verbluffende cocktail van gevarieerde en tijdloze muziek, hilarische sketches, sensuele dans, onovertroffen acrobatie en oogverblindende kostuums. Dit jaar overgieten we alles met een heerlijke discosaus.

You can really feel
the disco

Nele Goossens maakt voor de tiende keer haar opwachting als gastvrouw. Aan haar zijde vinden we Patrick Onzia, Daisy Thys, Sandrine, Dimitri Verhoeven en Steve Ryckier. Met de Franse groep Ottawan halen we een echte discotopper uit de jaren ’80 in huis. De groep scoorde een nummer 1-hit met de nummers D.I.S.C.O. en Hands Up (Give Me Your Heart).

Het Witte Paard zet de laatste jaren steeds meer in op internationale acrobatiek. Dit jaar zullen bekende en minder bekende acts het publiek opnieuw gegarandeerd verbazen. Zo hebben we de eer om onder meer Vladimir Georgievsky te ontvangen. Hij scoorde eerder internationale bekendheid met zijn deelname aan Britain's got talent.

Boek tickets

Sensuele dans,

onovertroffen acrobatie

en oogverblindende

kostuums.

Onze talenten

Artiesten

Creatives

Beleef nu zelf het spektakel!

Het Witte Paard
 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.