Colour of Passion 2022

Eindelijk, we mogen terug! Wij kijken er ontzettend naar uit om jullie allemaal terug te mogen verwelkomen.

In 2022 gaat Het Witte Paard voor meer, maar vooral straffer, en zotter. Dit jaar vieren we onze 85e en 86e verjaardag! Na twee jaar uitstel van Let's Go Bananas, heeft de productie de nodige aanpassingen moeten doen. Niet gevreesd: wij zijn nog meer gepassioneerd dan ooit en presenteren u graag Colour of Passion.

We stelden opnieuw een topcast samen uit binnen- en buitenland. Dit jaar zorgen maar liefst 4 verbazingwekkende circusacts voor openvallende monden. Deze topartiesten maakten reeds furore in binnen- en buitenland. Topentertainer Patrick Onzia en vaste waarde Sandrine Van Handenhoven staan net zoals vorig jaar terug klaar om u de avond van uw leven te bezorgen. Als klapper op de vuurpijl presenteert Het Witte Paard graagthe one and only Coco Jr. Het belooft een hete zomer te worden.

Ook bij onze Noorderburen loopt heel wat talent rond. Zo wisten we dit jaar Clayton Peroti te strikken, die zijn debuut in Het Witte Paard reeds maakte tijdens Soulbaby in april 2019. Één ding is zeker: dit is een cast om U tegen te zeggen.

De regie is voor het vierde jaar op rij in handen van Jos Dom. Hij staat gekend voor theater met dat tikkeltje meer. Deze geweldige liveshow wordt zoals steeds bijgestaan door de ondertussen welbekende Vegas Showgirls onder leiding van Camilla Bevans. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Tot slot is er de gekende formule: oogverblindende kostuums, adembenemende audiovisuele effecten en goede dosis glitter & glamour. Want daar willen we voor staan: topentertainment tot in de puntjes.

Deze productie kwam tot stand met de steun van het Belgische Tax Shelter Stelsel.

Boek tickets
 • Colour of Passion 2022
 • 22 juli t.e.m. 17 september 2022
 • Diner 18u00
  Deuren 19u30
  Show 20u30
 • Vanaf € 41 p.p.

Boek nu

Onze talenten

Artiesten

Creatives

Sfeer

 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.