Colour of Passion

STATUS Alle ticketkopers werden telefonisch of per mail gecontacteerd. – Nieuwe data liggen vast.

De volledige productie Let’s Go Bananas (nu: Colour of Passion) werd noodgedwongen uitgesteld naar dezelfde periode in 2022. Indien je reeds tickets hebt gekocht en ontvangen, blijven deze geldig voor de nieuwe voorstellingen op dezelfde plaats en dezelfde categorie.

De definitieve speelkalender voor Let’s Go Bananas (nu: Colour of Passion) kan u hier bekijken:

Ontdek hier de nieuwe speelkalender voor Colour of Passion 2022.

Als u aanwezig kan zijn op de nieuwe datum, hoef je niets te ondernemen. Wij doen het werk voor u. U ontvangt dan binnenkort de nieuwe tickets, binnen dezelfde categorie en op dezelfde plaatsen. Houd de komende dagen dus zeker uw mailbox in de gaten, alsook de ongewenste e-mail en junkfolder/spamfolder.

Als u niet aanwezig kan zijn op de nieuwe datum zijn er verschillende opties. U kan uw tickets verplaatsen naar een andere datum in de nieuwe speelperiode, u kan een omboeking aanvragen naar een andere productie van onze organisatie of u kan een tegoedbon ontvangen voor uw betaald bedrag. U dient dit dan zelf aan te vragen, via slechts één adres: tickets@witte-paard.be.

Meer info over het uitstel van verschillende voorstellingen.

Bekijk op deze pagina al onze geplande voorstellingen.

Wij danken u voor uw begrip en geduld. Ons team staat steeds klaar om al jullie vragen te beantwoorden via tickets@witte-paard.be.


THE COLOUR OF PASSION

In 2022 gaat Het Witte Paard voor meer, maar vooral straffer, en zotter. Dit jaar vieren we onze 85e en 86e verjaardag! Na twee jaar uitstel van Let's Go Bananas, heeft de productie de nodige aanpassingen moeten doen. Niet gevreesd: wij zijn nog meer gepassioneerd dan ooit en presenteren u graag Colour of Passion.

We stelden opnieuw een topcast samen uit binnen- en buitenland. Dit jaar zorgen maar liefst 4 verbazingwekkende circusacts voor openvallende monden. Deze topartiesten maakten reeds furore in binnen- en buitenland. Topentertainer Patrick Onzia en vaste waarde Sandrine Van Handenhoven staan net zoals vorig jaar terug klaar om u de avond van uw leven te bezorgen. Als klapper op de vuurpijl presenteert Het Witte Paard graag the one and only Coco Jr. Het belooft een hete zomer te worden.

Ook bij onze Noorderburen loopt heel wat talent rond. Zo wisten we dit jaar Clayton Peroti te strikken, die zijn debuut in Het Witte Paard reeds maakte tijdens Soulbaby in april 2019. Één ding is zeker: dit is een cast om U tegen te zeggen.

De regie is voor het vierde jaar op rij in handen van Jos Dom. Hij staat gekend voor theater met dat tikkeltje meer. Deze geweldige liveshow wordt zoals steeds bijgestaan door de ondertussen welbekende Vegas Showgirls onder leiding van Camilla Bevans. Ben Van den Keybus is naar goede gewoonte producent en verantwoordelijk voor het concept.

Tot slot is er de gekende formule: oogverblindende kostuums, adembenemende audiovisuele effecten en goede dosis glitter & glamour. Want daar willen we voor staan: topentertainment tot in de puntjes.

Boek tickets
 • Colour of Passion
 • Nieuwe data: 22 juli t.e.m. 17 september 2022
 • Diner 18u00
  Deuren 19u30
  Show 20u30
 • Vanaf € 41 p.p.

Boek nu

Onze talenten

Artiesten

Creatives

Sfeer

 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.