Brasschaatse Huisvrouwen

STATUS Alle ticketkopers worden telefonisch of per mail gecontacteerd. – Nieuwe datum ligt vast.

In het kader van de maatregelen van de Nationale Veiligheidsraad en de Stad Blankenberge ziet WP Hotels & Events, in samenspraak met Het Prethuis, zich genoodzaakt om de voorstelling Brasschaatse Huisvrouwen uit te stellen.

Deze voorstelling ging normaal door op 15 mei 2020, in het CC Casino te Blankenberge.

Concreet

De nieuwe datum voor deze voorstelling werd vastgelegd op 9 april 2022. Mede door de internationale cast en de tour langs heel wat Vlaamse theaters was een herneming in 2021 geen optie.

Dit is nog veraf, dat staat vast. Ons geduld wordt hiermee nog maar eens op de proef gesteld. Laat wel duidelijk zijn: als u in de loop van 2021 - 2022 merkt dat deze datum voor u geen optie is, zal een omboeking naar andere producties zeker een mogelijkheid zijn. Alsook het aanvragen en ontvangen van een tegoedbon bij WP Hotels & Events.

Een jammere, maar noodzakelijke beslissing die wordt genomen om de gezondheid van de cast, medewerkers en toeschouwers niet in gevaar te brengen.

Bedankt voor jullie begrip.

Het Witte Paard


Brasschaatse Huisvrouwen

Brasschaatse Huisvrouwen is een heerlijke decadente komedie. Sprankelend als de beste champagne met vuurwerk tussen verschillende "vriendinnen" die, als puntje bij paaltje komt elkaar het licht in de ogen niet gunnen. En zeker als internationale ster (Ronn Moss) hun pad kruist. De Brasschaatse Huisvrouwen weten niet wat hen overkomt, ook de (verfijnde) ober is lichtelijk in shock. Hoe heeft de gastvrouw dit kunnen klaarspelen?

Deze voorstelling ging in première op 8 september 2017 en werd door pers en publiek zeer enthousiast onthaald. In theater Elckerlyc te Antwerpen stond deze voorstelling 3 weken voor volle zalen, daarna volgde een korte tour. Maar de vraag bleek groter dan het aanbod. Daarom besloot "Het Prethuis" deze 'HIT'-komedie te hernemen%. Mis deze kans niet!

Boek tickets
 • Brasschaatse Huisvrouwen
 • Nieuwe datum: zaterdag 9 april 2022
 • Show 20u30
 • Vanaf vanaf € 26

Boek nu

 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.