All You Need Is Love

Niets is mooier dan samen met je geliefden bijzondere momenten delen. Tijdens ‘All you need is love’ brengen onze artiesten voor u de mooiste love-songs uit de muziekgeschiedenis. Misschien zingen ze wel ‘I Will Always Love You’ of ‘ You Are So Beautiful’. Jawel… die kan in een show als deze al helemaal niet ontbreken, Du van Peter Maffay. Met live begeleiding van Het Witte Paard Showorkest o.l.v. Patrick Desmedt, zingen onze huisartiesten de prachtigste melodiën en duetten. Odes en lofgezangen, over de liefde, die u doen zwijmelen van geluk. Ons bekende Witte Paard Showballet danst verfrissende choreografie.n die uw hart sneller zullen doen slaan. De internationale acrobatische acts brengen u een wervelend en behoorlijk adembenemend spektakel en maken u op slag verliefd op hun kunnen.

Boek tickets

Boek nu

Beleef nu zelf het spektakel!

Het Witte Paard → Nederlands
 • Witte Paard Zwembad Hotel Aazaert | Het Witte Paard → Nederlands

  Luxueus logeren
  in hotel Aazaert

  In hotel Aazaert komt u thuis in een sfeer van pure ontspanning. Een oase van luxe in een gezellig kader komt u hier tegemoet, midden in het centrum van Blankenberge en op wandelafstand van het strand.

 • Restaurant Starckx 00002 | Het Witte Paard → Nederlands

  Heerlijk dineren in
  restaurant Starckx

  Voor een sfeervol diner bent u in Restaurant Starckx aan het juiste adres. Het trendy en tegelijk warme interieur past perfect bij het menu dat u een ruim aanbod van culinaire verrassingen met zorgvuldig geselecteerde wijnen brengt.