COVID-19 en jouw uitje naar Het Witte Paard of Kusttheater ‘t Colisée in Blankenberge

De huidige situatie lijkt onwezenlijk voor u, voor ons, voor iedereen. Onzekerheid troef.
Het zijn uitdagende tijden voor ons allemaal. We zijn het echter over één iets eens: samen kunnen wij dit aan, samen komen wij hierdoor.

Op deze pagina kan u steeds de meest recente informatie en updates terugvinden omtrent deze periode. Zo houden wij elke klant up-to-date betreffende onze voorstellingen.


LAATSTE UPDATE 12/10/2020

Het uitstel van De Grote Kerstshow en de dinnershows Diamonds Are Forever zijn de meest recente beslissingen.
Met pijn in het hart, maar uit zorg voor onze klanten, artiesten en medewerkers, was dit de enige juiste beslissing. Het Witte Paard stelt nu alles in het werk om iedereen correct te informeren.
Wij nemen persoonlijk met iedereen contact op via e-mail of per telefoon.

Gelieve ons enkel te contacteren als u na 30 oktober 2020 nog niets van ons vernomen heeft.

Eerder werden al Live is Life, Jo Vally, Brasschaatse Huisvrouwen, Let's Go Bananas, Jubilee Aan Zee, Coco JR. XL, Caals Zingt Hazes en Christoff uitgesteld.


U heeft tickets voor een uitgestelde voorstelling bij Het Witte Paard of Kusttheater ’t Colisée in Blankenberge?

Alle tickethouders van uitgestelde voorstellingen worden door de ticketbalie persoonlijk gecontacteerd via e-mail. Door op de onderstaande showpagina’s te klikken, kan u de concrete informatie terugvinden per show.

  1. Ontdek hier alle info over het uitstel van Live is Life.
  2. Ontdek hier alle info over het uitstel van Jo Vally.
  3. Ontdek hier alle info over het uitstel van Brasschaatse Huisvrouwen.
  4. Ontdek hier alle info over het uitstel van Let's Go Bananas.
  5. Ontdek hier alle info over het uitstel van Jubilee aan Zee.
  6. Ontdek hier alle info over het uitstel van Coco JR. XL.
  7. Ontdek hier alle info over het uitstel van Caals Zingt Hazes.
  8. Ontdek hier alle info over het uitstel van Diamonds Are Forever.
  9. Ontdek hier alle info over het uitstel van Grote Kerstshow.


U heeft tickets voor een andere productie, maar vindt hier geen informatie over terug?

Alle andere geplande voorstellingen in zowel Het Witte Paard, Kusttheater ’t Colisée en het CC Casino gaan voorlopig gewoon door. Uiteraard volgen we het advies van de Nationale Veiligheidsraad en de Stad Blankenberge op de voet. Vanaf de situatie verandert, ondernemen wij de nodige actie en wordt iedereen persoonlijk op de hoogte gebracht van de gevolgen voor zijn of haar gekochte tickets.


Worden mijn tickets terugbetaald?

Neen, betaalde tickets worden niet terugbetaald omdat deze voorstellingen worden uitgesteld (lees: verplaatst) en niet geannuleerd.

WP Hotels & Events wordt in het hart van zijn werking getroffen, maar laat zich zeker niet kennen. Samen komen we dit te boven. Samen kunnen we veel, ook dit, daar hebben we vertrouwen in. Wij kijken uit naar een nieuwe tijd, waarbij we terug samen kunnen genieten, lachen en dansen.

De uitdaging is en blijft hoe dan ook groot. Wij rekenen dus op ieders solidariteit, begrip en geduld. Wij gaan ervoor zorgen dat jullie snel terug kunnen genieten. Je kan op ons rekenen.


Hoe kan je ons momenteel bereiken voor verdere vragen?

Wij proberen elke klant zo snel mogelijk en zo correct mogelijk te beantwoorden. Wachttijden aan telefoon kunnen echter oplopen. Probeer, indien mogelijk, uw vragen via e-mail te stellen.

Via e-mail zijn wij bereikbaar voor al jullie vragen via tickets@witte-paard.be. Deze proberen wij steeds binnen de 24u te beantwoorden. Weekends vormen hier een uitzondering.

Telefonisch zijn wij bereikbaar via 050 41 11 00. Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10u00 en 14u00.

Bedankt voor jullie begrip.


Zorg goed voor jezelf en de mensen rondom je. We hopen jullie snel terug te zien bij WP Hotels & Events.