COVID-19 en jouw uitje naar Het Witte Paard of Kusttheater ‘t Colisée in Blankenberge

Op deze pagina kan u steeds de meest recente informatie en updates terugvinden omtrent deze periode. Zo houden wij elke klant up-to-date betreffende onze voorstellingen.


LAATSTE UPDATE 01/10/2021

Het Witte Paard en Kusttheater 't Colisée openden in augustus 2021 opnieuw de deuren, met de opgelegde beperkingen en maatregelen. Aangezien de vooropgestelde doelstelling van een vaccinatiegraad van 70% van de volwassenen werd gehaald, beslist het Overlegcomité om vanaf 1 oktober de volgende stap te zetten.

Op deze pagina zullen de nieuwste ontwikkelingen en richtlijnen worden medegedeeld. Zo houden we alle bezoekers op de hoogte van de verdere evolutie i.v.m. het bijwonen van voorstellingen naar aanleiding van het coronavirus.

Covid Safe Ticket

Het Witte Paard maakt vanaf 1 september 2021 gebruik van het Covid Safe Ticket. Zonder dit ticket kan je onze toekomstige voorstellingen niet meer bijwonen.

De veiligheid en gezondheid van ons publiek, onze crew, onze artiesten en onze medewerkers zijn onze absolute prioriteit. Hierdoor zullen alle voorstellingen enkel toegankelijk zijn met het Covid Safe Ticket!

Het ventilatiesysteem in de zaal zorgt ervoor dat er continu verse buitenlucht binnenkomt.

Voel je je ziek? Of heb je symptomen die op het coronavirus kunnen wijzen? Blijf dan alsjeblieft thuis.

Bestel je tickets zoveel mogelijk digitaal via onze website.

Er werden veel tickets omgeboekt. Controleer de datum en het uur van jouw tickets.

U heeft tickets voor een uitgestelde voorstelling bij Het Witte Paard of Kusttheater ’t Colisée in Blankenberge?

Alle tickethouders van uitgestelde voorstellingen worden door de ticketbalie persoonlijk gecontacteerd via e-mail. Door op de onderstaande showpagina’s te klikken, kan u de concrete informatie terugvinden per show.

 1. Ontdek hier alle info over het uitstel van Live is Life.
 2. Ontdek hier alle info over het uitstel van Jo Vally.
 3. Ontdek hier alle info over het uitstel van Brasschaatse Huisvrouwen.
 4. Ontdek hier alle info over het uitstel van Let's Go Bananas.
 5. Ontdek hier alle info over het uitstel van Jubilee aan Zee.
 6. Ontdek hier alle info over het uitstel van Coco JR. XL.
 7. Ontdek hier alle info over het uitstel van Caals Zingt Hazes.
 8. Info over de annulatie van de dinnershows Diamonds Are Forever: alle klanten werden persoonlijk op de hoogte gebracht.
 9. Ontdek hier alle info over het uitstel van De Grote Kerstshow.
 10. Ontdek hier alle info over de annulatie van het Kerstdiner Musicale.
 11. Ontdek hier alle info over de annulatie van het New Years Eve Dinner.


U heeft tickets voor een andere productie, maar vindt hier geen informatie over terug?

Alle andere geplande voorstellingen in zowel Het Witte Paard, Kusttheater ’t Colisée en het CC Casino gaan voorlopig gewoon door. Uiteraard volgen we het advies van de Nationale Veiligheidsraad en de Stad Blankenberge op de voet. Vanaf de situatie verandert, ondernemen wij de nodige actie en wordt iedereen persoonlijk op de hoogte gebracht van de gevolgen voor zijn of haar gekochte tickets.


Worden mijn tickets terugbetaald?

Neen, betaalde tickets worden niet terugbetaald omdat deze voorstellingen worden uitgesteld (lees: verplaatst) en niet geannuleerd.

WP Hotels & Events wordt in het hart van zijn werking getroffen, maar laat zich zeker niet kennen. Samen komen we dit te boven. Samen kunnen we veel, ook dit, daar hebben we vertrouwen in. Wij kijken uit naar een nieuwe tijd, waarbij we terug samen kunnen genieten, lachen en dansen.

De uitdaging is en blijft hoe dan ook groot. Wij rekenen dus op ieders solidariteit, begrip en geduld. Wij gaan ervoor zorgen dat jullie snel terug kunnen genieten. Je kan op ons rekenen.


Hoe kan je ons momenteel bereiken voor verdere vragen?

Wij proberen elke klant zo snel mogelijk en zo correct mogelijk te beantwoorden. Wachttijden aan telefoon kunnen echter oplopen. Probeer, indien mogelijk, uw vragen via e-mail te stellen.

Via e-mail zijn wij bereikbaar voor al jullie vragen via tickets@witte-paard.be. Deze proberen wij steeds binnen de 24u te beantwoorden. Weekends vormen hier een uitzondering.

Telefonisch zijn wij bereikbaar via 050 41 11 00. Wij zijn bereikbaar op maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 10u00 en 14u00.

Bedankt voor jullie begrip.


Zorg goed voor jezelf en de mensen rondom je. We hopen jullie snel terug te zien bij WP Hotels & Events.